TelVerde 0 800 110 427 *gratuit în rețelele mobile și Telekom
bg-picture

Unde vrei să ajungi?

Traseul expres 51, reluat din 25 februarie 2022

25.02.2022

CTP Iaşi pune traseul expres de autobuz 51, din nou, la dispoziţia călătorilor trenului Chişinău – Iaşi (Socola) / Iaşi (Socola) – Chişinău, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică. Această măsură a fost luată odată cu reluarea circulaţiei garniturii menționate începând din 25 februarie 2022.
 
De precizat, cursele de autobuz vor fi efectuate doar în situația în care sunt înainte solicitări în acest sens către CTP Iași.
 
Traseul 51 face legătura între Gara Socola și centrul orașului.
 
Programul de circulaţie, ruta şi staţiile sunt următoarele:
➡️ pe sensul dinspre Gara Socola spre zona centrală:
– plecare din Gara Socola la ora 11:20;
– ruta: Gara Socola – Pasaj Socola – Casa Sindicatelor – Tudor Vladimirescu – str. Elena Doamna – str. Anastasie Panu – str. Palat – Sala Polivalentă;
– staţii: Gara Socola, Casa Sindicatelor, Tudor Vladimirescu, Elena Doamna (pe str. A. Panu), Palatul Culturii, Sala Polivalentă.
 
➡️ pe sensul dinspre zona centrală spre Gara Socola:
– plecare din Tudor Vladimirescu la ora 16:30;
– ruta: Tudor Vladimirescu – str. Elena Doamna – str. Anastasie Panu;
– str. Palat – Podu Roş – Casa Sindicatelor – Pasaj Socola – Gara Socola;
– staţii: Tudor Vladimirescu, Elena Doamna (pe str. A. Panu), Palatul Culturii, Sala Polivalentă, Podu Roş (2), Casa Sindicatelor, Gara Socola.
 
În autobuzele traseului expres 51 se pot utiliza toate tipurile de legitimaţii de călătorie valabile în zona tarifară 1, emise electronic sau pe suport de hârtie. Biletele de hârtie cu valabilitate de 120 de minute se validează în autobuzul 51 doar dacă nu au fost validate anterior în alt mijloc de transport. Dacă se utilizează setul de 20 de bilete, se validează un bilet din set la urcarea în autobuz, valabilitatea acestuia urmând a expira la coborâre.
 
De asemenea, pentru călătoria cu autobuzul traseului 51 pot fi achiziţionate de la şofer bilete cu o călătorie, valabile 120 de minute într-o zonă, ce pot fi utilizate apoi în alte mijloace de transport ale CTP Iaşi, în zona 1, până la expirarea celor 120 de minute de valabilitate după validare.
 
Rugăm călătorii să se asigure că timpul de valabilitate rămas al biletului sau abonamentului utilizat acoperă durata călătoriei, în caz contrar fiind necesară procurarea/validarea unuia nou.