TelVerde 0 800 110 427 *gratuit în rețelele mobile și Telekom
bg-picture

Unde vrei să ajungi?

PROGRAMUL TRASEULUI 50, MODIFICAT TEMPORAR

10.05.2023

Programul traseului expres 50 va fi modificat în perioada desfășurării unor lucrări de modernizare în cadrul Aeroportului Internațional Iași.
Astfel, începând din 8 mai 2023, frecvența autobuzelor de la și către aerogara ieșeană este de 30 de minute, programul acestora fiind non-stop, zilnic.
Itinerariul traseului 50 rămâne Gară - Piața Unirii - Târgu-Cucu - Aeroport și retur.
Întrucât lipsa trotuarelor de pe Strada Ciric nu permite îmbarcarea/debarcarea călătorilor în siguranță, transportul acestora din zona Ciric către Aeroport se va desfășura astfel:
- călătorii vor fi îmbarcați în autobuzele de pe traseul 50, din dreptul parcărilor 1 si 3 Ciric, pe direcția Aeroport - Gară, apoi vor fi debarcați în Stația Roua Residence, iar ulterior aceștia vor traversa pe partea cealaltă a străzii pentru a fi preluați de către autobuzele care circulă în direcția Gară - Aeroport.
sau
- călătorii se vor deplasa pe jos din zona parcărilor până la Stația Roua Residence, de unde vor fi preluați de către autobuzele de pe traseul 50, din direcția Gară spre Aeroport.
Accesul în autobuze se face doar în baza unei legitimatii de călătorie - abonament sau bilet (3 lei – valabil 120 de minute de la validare, pe raza municipiului Iași), biletele putând fi achiziționate de la șofer cu plata cash / prin intermediul POS-urilor din mijloacele de transport public cu ajutorul cardului bancar contactless / în mod electronic prin aplicația 24Pay (sms sau plata cu cardul bancar).
În funcție de necesități, programul traseului 50 poate suferi modificări.