TelVerde 0 800 110 427 *gratuit în rețelele mobile și Telekom
bg-picture

Unde vrei să ajungi?

Pentru al zecelea Crăciun consecutiv, Moș Crăciun a sosit la Iași cu tramvaiul!

22.12.2022

Pentru al zecelea Crăciun consecutiv, Moș Crăciun a sosit la Iași cu tramvaiul!

 

Decorat cu atenție și migală de către spiriduși, Tramvaiul lui Moș Crăciun i-a surprins plăcut pe copii datorită cortinei exterioare de luminițe și salonului îmbodobit cu bare „ca de acadea” și fulgi de nea.

Duminică, 18 decembrie, între orele 11:00-13:00, în rondul din Târgu Cucu, Moș Crăciun și spiridușii au urat din nou „Bun găsit!” tuturor ieșenilor și le-au oferit celor mici daruri dulci. Moș Crăciun a ascultat cu atenție poeziile și cântecelele pregătite de către copii și a făcut fotografii cu aceștia.

Toți copiii au primit din partea spiridușelor tichete cu numere pentru marea tombolă. Moșul a oferit 80 de cărți pentru copii, selectate pe trei categorii de vârstă (grădiniță, clase primare și gimnaziu) din partea doamnelor de la Clubul Lions Iași D. La finalul evenimentului a fost organizată o extragere specială pentru CD-ul „Marii clasici cântați de cei mici” și o sesiune de lecții, premii oferite de către Sound Art Studio.

 

Organizatori: Compania de Transport Public Iasi, Asociaţia Pasionaţilor de Transport Public Tramclub Iaşi, Casa lui Mos Craciun, BOO Party, Lions D Iași și Cartea pe banca.