TelVerde 0 800 110 427 *gratuit în rețelele mobile și Telekom
bg-picture

Unde vrei să ajungi?

Cardul ElStudIS pentru achiziţionarea electronică de bilete şi abonamente cu preţ redus pentru studenţi folosind aplicaţia mobilă 24pay

09.12.2018

Scapă de cozile de la tonete și ia-ți bilet sau abonament cu preț redus prin aplicația 24pay!

 

CTP Iași pune în circulație primele carduri pentru studenți cu coduri QR ElStudIS și reușește, astfel, să mai parcurgă un pas către digitalizarea transportului în comun ieșean.

 

Începând de luni, 10 decembrie, studenții de la Universitatea Națională de Arte „George Enescu" Iaşi și Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi vor putea achiziționa titluri de călătorie online, cu preț redus, prin scanarea codului QR de pe cardul ElStudIS direct în aplicația 24pay.

 

Pe card sunt inscripţionate ID-ul acestuia şi un cod QR unic, ce permite utilizarea aplicaţiei 24pay pentru cumpărarea de bilete şi abonamente cu preţ redus pentru studenţi.

 

Pe baza codului de reducere QR este permisă cumpărarea doar a unui titlu de călătorie, în perioada în care acesta este activ, iar cardul poate fi folosit atât în stație, în mijlocul de transport, cât și în camera de cămin, acasă sau în orice alt loc.

 

Studenții celorlalte universități din Iași vor primi astfel de carduri după ce instituțiile academice de care aparțin vor finaliza procedurile de întocmire a bazelor de date complete, necesare implementării acestui serviciu.

 

Informaţii complete privind utilizarea cardului ElStudIS pentru cumpărarea de bilete şi abonamente cu preţ redus pentru studenţi folosind aplicaţia mobilă 24pay sunt disponibile în secţiunea Tarife -> Cardul ElStudIS.