TelVerde 0 800 110 427 *gratuit în rețelele mobile și Telekom
bg-picture

Unde vrei să ajungi?

Aplicatia 24pay, actualizata

06.01.2023

Codurile QR din mijloacele de transport public ieșene folosite pentru obținerea de titluri de călătorie electronice devin inactive.

Odată cu implementarea noului sistem de transport metropolitan, aplicația 24pay a fost supusă unui proces de îmbunătățire major.

Pentru o experiență mult mai bună a utilizatorilor cu aplicația menționată, biletele și abonamentele urbane și metropolitane pot fi achiziționate, acum, doar prin câteva click-uri.

Condiția privind introducerea codului de vehicul afișat în fiecare mijloc autobuz și tramvai ori a scanării codului QR din acestea a fost, astfel, eliminată.

În prezent, echipa de mentenanță a programului informatic lucrează pentru definitivarea tuturor efectelor produse de update-ul realizat, iar în cursul zilei de vineri, 6 ianuarie 2023, acestea vor fi încheiate.

În cadrul acestei activități va fi actualizată și informația din sistem referitoare la ”Vinerea Verde”. Acest program a fost derulat pe parcursul a mai bine de jumătate de an, prin decizia Consiliului Local al Municipiului Iași, călătoriile efectuate în fiecare zi de vineri, în perioada iunie – decembrie 2022, fiind gratuite pe raza orașului. În prezent, ”Vinerea Verde” nu mai este în vigoare.

Este necesar ca aplicația 24pay, dacă este deja instalată pe telefon, să fie actualizată, pentru a putea fi folosită cu noile modificări.