TelVerde 0 800 110 427 *gratuit în rețelele mobile și Telekom
bg-picture

Unde vrei să ajungi?

Anunţ important pentru procurarea titlurilor de călătorie cu preţ redus pentru studenţi din aplicaţia mobilă 24pay

03.12.2021

Universităţile au refăcut baza de date cu studenţi, pentru restabilirea accesului la procurarea de bilete şi abonamente cu preţ redus din aplicaţia 24pay fiind necesar ca fiecare student să-şi facă un alt cont pe platforma www.sctpiasi.ro/studenti.
Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să ne contactaţi pe adresa de email abonamente.invatamant@sctpiasi.ro.


Pentru crearea unui cont de student, accesaţi www.sctpiasi.ro/studenti. Selectaţi unitatea de învăţământ, introduceţi numărul matricol, adresa dvs. de email şi o parolă. După autentificare, va fi generat un cod, care trebuie introdus în aplicaţia 24pay, la secţiunea „Administrare cont student“.
În cazul în care primiţi mesajul „Datele dvs. sunt eronate“, înseamnă că numărul matricol introdus nu este corect sau nu este complet. Unele facultăţi au adăugat un prefix la numărul matricol, deseori diferit de cel din carnetul de student. Spre exemplu, Facultatea de Medicină foloseşte prefixul MGR_ , Facultatea de Automatică şi Calculatoare prefixul AC_ , etc. Pentru a afla numărul matricol corect, vă rugăm să vă adresaţi secretariatului unităţii unde studiaţi!


Vă mulţumim pentru înţelegere!