TelVerde 0 800 110 427 *gratuit în rețelele mobile și Telekom
bg-picture

Unde vrei să ajungi?

"La plimbare cu Papatram!" - eveniment organizat pentru copii cu ocazia zilei de 1 Iunie

26.05.2021

IMPORTANT! VĂ ADUCEM LA CUNOŞTINŢĂ CĂ, ÎN CAZUL ÎN CARE MÂINE, 1 IUNIE, VA PLOUA, CELE TREI CURSE SPECIALE SE VOR AMÂNA PENTRU DATA DE 12 IUNIE, ÎN ACELEAŞI INTERVALE ORARE.

 


  

ACTUALIZARE! ÎNTRUCÂT S-AU OCUPAT TOATE LOCURILE DISPONIBILE, ÎNSCRIERILE S-AU ÎNCHEIAT! DAT FIIND NUMĂRUL FOARTE MARE DE PERSOANE CARE AU DORIT SĂ PARTICIPE, S-A DECIS ORGANIZAREA UNEI A TREIA CURSE.

 

MAI JOS VĂ PREZENTĂM LISTA PARTICIPANŢILOR:

 

 


  

Papatram, bunicul tramvaielor din Iași, îi invită pe copii la plimbare chiar de ziua lor, marți, 1 iunie 2021! Începând cu ora 12:00, simpaticul Papatram va porni în cursă pe traseul Târgu Cucu - Copou și retur.

 

Pentru a evita aglomerația, vor fi organizate două curse consecutive, cu câte 12 pasageri, pe bază de programare, cu punct de îmbarcare/ debarcare în rondul din Târgu Cucu. Programul este destinat persoanelor cu vârsta de până la 18 ani. Copiii mai mici de 12 ani vor putea fi însoțiți de o persoană matură. Programările se vor efectua prin trimiterea unui mesaj cu numele participantului și vârsta acestuia în rubrica „Discuții” din cadrul evenimentului. După epuizarea primelor 12 locuri, persoanele înscrise pe pozițiile 13-24 vor participa la cea de-a doua cursă, programată la ora 13:00.

 

Tramvaiul nu va opri în stații! Fiecare cursă durează aproximativ 50 de minute.

 

Eveniment organizat în parteneriat cu Asociaţia Pasionaţilor de Transport Public Tramclub Iaşi.