TelVerde 0 800 110 427 *gratuit în rețelele mobile și Telekom
bg-picture

Unde vrei să ajungi?

24pay - o nouă modalitate de plată a călătoriei cu transportul public ieşean

 

Din 20 august 2018, Compania de Transport Public Iaşi îţi oferă o nouă modalitate de plată, modernă și eficientă!

 

Prin intermediul aplicației mobile 24pay, disponibilă gratuit în Google Play și App Store, vei putea achiziţiona titluri de călătorie folosind telefonul mobil conectat la Internet şi un card bancar.

 

Scanând codul QR sau apropiind telefonul de simbolul NFC, afișate și semnalizate corespunzător în staţii, în mijloacele de transport în comun și la punctele de vânzare CTP Iaşi, vei primi un cod QR, ce va reprezenta biletul de călătorie, valabil 120 de minute din momentul achiziției.

 

Începând din 10 decembrie 2018, studenţii Universităţii Naționale de Arte „George Enescu” din Iaşi și ai Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iaşi pot achiziţiona bilete şi abonamente cu preţ redus folosind cardul ElStudIS şi aplicaţia mobilă 24pay (informaţii în secţiunea Tarife -> Cardul ElStudIS).

 

Utilizarea acestei aplicații nu implică niciun cost suplimentar pentru tine, valoarea legitimațiilor de călătorie fiind aceeași ca în cazul biletelor clasice, pe suport de hârtie.

 

Te rugăm ca, înainte de folosirea acestui serviciu, să consulţi termenii și condițiile de utilizare, disponibile pe adresa web a furnizorului: http://www.24pay.ro/termeni.html!

 

Refuzul de a prezenta controlorului codul de legitimare se consideră contravenție și se sancționează conform reglementărilor în vigoare!

 

Detalii suplimentare sau alte informații poţi obţine la numărul TelVerde CTP Iaşi - 0800.110.427 (apel gratuit din orice rețea de telefonie mobilă și Telekom fix), de la dispeceratul 24pay - 0721.10.24.24, ori prin intermediul formularului de contact de pe pagina web a CTP Iași - http://sctpiasi.ro/contact.

 

Îţi dorim călătorie plăcută!