TelVerde 0 800 110 427 *gratuit în rețelele mobile și Telekom
bg-picture

Unde vrei să ajungi?

Un nou tip de POS pentru plata cu cardul în tramvaiele PESA

12.09.2021

Călătorești verde, modern și inteligent cu tramvaiele PESA!
 
Noile vagoane sunt dotate cu validatoare și dispozitive de plată performante, pentru ca fiecare călătorie a utilizatorilor să fie confortabilă, din toate punctele de vedere.
 
În interiorul acestor vehicule, sistemele de tip POS sunt integrate în carcase asemănătoare validatoarelor, de culoare oranj.
 
Aceste dispozitive de plată cu cardul bancar sunt prevăzute cu o fantă mai largă în partea de jos, spre deosebire de cea a validatoarelor, și sunt situate în dreptul ușilor cu numerele 3 și 5 ale vehiculului.
 
În perioada următoare, acestea vor fi semnalizate pentru a putea fi identificate cu o mai mare ușurință.
 
Pentru a cumpăra unul dintre cele trei tipuri de titluri de călătorie (bilet pentru o zonă, valabil 120 de minute ”CĂLĂTORIE URBANĂ” – 2,5 lei; bilet pentru două zone, valabil 120 de minute ”CĂLĂTORIE METROPPOLITANĂ” – 3,5 lei; abonament pentru o zi ”VALABIL 24H” – 10 lei) este necesară selectarea opțiunii dorite din meniul afișat pe ecranul tactil și efectuarea plății cu cardul.
 
De asemenea, în noile tramvaie îți poți lua orice tip de bilet sau abonament direct din aplicația 24pay, printr-o simplă scanare a codului QR afișat în interiorul vagoanelor, și vei avea un titlu de călătorie în format electronic, păstrat mereu în portofelul tău digital.
 
Îți mulțumim că alegi să fii modern!